måndag 2 maj 2011

dagens hemnet #21


Jag blir helt matt när jag tittar på de här bilderna. Måtte vi snart se slutet på trenden med kliniskt undanplockade hem inför visningar ...
Men bilen så som står på uppfarten får mig att fundera. Här hade man ju förstått förväntat sig en något flottare modell än vad som verkar vara en välbevarad Trabant!

Bilkunnig någon?

3 kommentarer:

 1. Huga, blir deppig av bilderna - även om den oväntade bilen piggar upp stämningen avsevärt!
  / Anna

  SvaraRadera
 2. Hej Marina,

  Jag har försökt komma i kontakt med dig, men jag hittar tyvärr ingen e-postadress. Mitt namn är Igor Pavlic och det är jag som är grundare av Pavlic Store.

  Vi anordnar en bloggtävling just nu, där din blogg (Hemmafru 2.0) kan vara med. Information om tävlingen hittar du på http://www.pavlic.se/tavling/info.pdf.

  Jag tycker att din blogg håller en hög kvalité och därför vill vi gärna att du är med! Slutligen ber jag dig ta bort denna kommentar eftersom vi inte önskar att tävlingsinformationen sprids till vilken blogg som helst - även om alla kan vara med så att säga.

  Kontakta mig gärna ifall du har några frågor!

  MVH,
  Igor

  SvaraRadera
 3. Hej Igor! Min gamla etiklärare på Journalisthögskolan skulle vrida sig i sin grav om hon såg att jag gjorde smygreklam på det sätt som tävlingsreglerna antyder. Men tack för att du gillar min blogg!

  SvaraRadera