onsdag 22 juni 2011

dagens hemnet #40


Väggord alltså. Ungefär som Inredningsgudens hämnd i stil med gräshoppor och grodor. Det är något med den där förmenta känslan av visdom och upphöjdhet, fast att det egentligen bara är massproducerad plastfilm, som gör mig alldeles knottrig av obehag. Annars en fin lya det här! Men riv ner alla bokstäverna. Bokstäver ska vara i böcker och tidningar och på bloggar som den här!
Väggord - det är bara klotter med lite finare rykte, säger jag.

3 kommentarer:

 1. Du har rätt...det känns något obehagligt med alla dessa o r d precis överallt. Nu är jag helt kluven! Var själv inne på att sätta upp klotter ;) här hemma...Säg, visst kan det vara vackert och ge eftertanke? I rätt rum och inte i alla!! Och inte några krystade ord om hur underbart och kärleksfullt vi har det - utan, som sagt, något vist,locka till tanke...
  (Men varför har man apelsiner o lime i badrummet? Är det dax för en drink?)
  /Anna - stor fan av dagens hemnet!

  SvaraRadera
 2. Haha, Anna, inte vill jag styra och ställa hur du ska ha det hemma. Men allra roligast skulle jag nog tycka om de där citaten på något sätt speglade familjens inneboende "visdom". Kanske något smart citat av Kalle, 4 år, eller något annat uttryck för intern humor. Att man gjort det själv liksom. Det är det förfabricerade jag får allra mest knottror av. Men om man tänker sig ett citat som man själv har tagit fram, och sedan skurit ut bokstäver storlek large i tapet (vad annars?) och tapetserat en vägg med, det hade kunnat bli riktigt rart!
  P.S Håll utkik efter en rolig dagens hemnet imorgon!

  SvaraRadera
 3. Ahhh vilken bra idé!! Intern humor kan bli lyckat! vi blir glada av att se det och andra kommer att stå frågande inför orden, kan bli riktigt intressant att få veta vad som rör sig i huvudet på dem : ) Ett ord blir iallafall: Pucko. Med vackra "snälla" bokstäver, med lite krusseduller typ. För det är Vårt ord! (jodå, vi är mycket förtjusta i varandra!)

  SvaraRadera