tisdag 16 augusti 2011

dagens hemnet #61Jag tycker om när man kan säga något om en persons längtor och drömmar i hemmet. Personen som bor här drömmer uppenbarligen om att vara någon helt annanstans än i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Kanske Marocko. Kanske Indien. Bara nånstans där det inte ter sig fullt så underligt med stor skål vatten på golvet, fylld med röda rosenblad ...4 kommentarer:

 1. Tror du den är "stajlad" ; ) eller att det verkligen b o r någon där? Jag hängde upp mig på bild ett och bild nio - samma rum, men olika möbler! ...och annan vinkel.
  Det där med kläder, gärna natt, eller underkläder på väggarna är skumt. Men tänker testa det som ett experiment! Undrar vad Mannen säger när han kommer hem och finner mitt nattlinne (en stilig sak i svart silke) på hallväggen och mina mormors-trosor på sovrummets vägg...
  /ANNA - trogen läsare : )

  SvaraRadera
 2. Så där skulle aldrig någon home stylist styla ett hem (då blir det bara vitt, vitt, vitt för att passa "alla"). Men jag råkar ha fått nys om att personen som bor där äger en inredningsbutik, vilket kan förklara ett och annat. Kram du trogna läsare!

  SvaraRadera
 3. turquise? Maria

  SvaraRadera